Nu lopende actie

Verhuisdozen gezocht!
Wie o wie kan ons helpen? We hebben voor de komende tijd weer een aantal vrachten in de planning staan, maar we hebben een tekort aan verhuisdozen! Heb jij nog een partij verhuisdozen of bananendozen staan die je kwijt kan? Dan horen wij dat graag. Bij voorbaat hartelijk dank!
Dozen2.jpg

Help een scholier met een gift per kilometer! - 30 mei 2016

Beste lezer van onze website / Nieuwsbrief,

Stichting Kinderen in Nood heeft een schitterend aanbod gekregen om 750 setjes schoolmeubelen te ontvangen vanuit 3 scholen in Brabant. Echter... we moeten de meubels zelf uithuizen, ophalen en versturen. Het gaat om prachtig en zeer goed bruikbaar materiaal waar scholen in Hongarije en Roemenië al jaren op wachten.

Al eerder brachten we kleine hoeveelheden en we kregen de volgende reactie terug: 'Jullie gebruikte meubeltjes zijn veel beter dan onze nieuwe'. De kosten om ze te vervoeren komen uit op ongeveer € 3.500,- ofwel minder dan € 5,- per complete set. Dit geld hebben we niet en we willen zo graag deze meubeltjes vóór het nieuwe schooljaar ter plaatse hebben. Immers de beste toekomst kunnen we bieden door educatie. De scholen en de docenten zijn er, nu nog de kers op de appelmoes. Wie helpt Kinderen in Nood en doneert? Voor € 1,- euro rijdt een volle truck een traject van 1 kilometer. We moeten in totaal 3.500 kilometer overbruggen. Geef s.v.p. via onze doneerknop op de site of via ons reguliere bankrekeningnummer. Doe het vandaag nog. Wij zorgen voor de rest en houden de stand bij op Facebook en op de website.

Wij gaan ervoor, u ook?
Help ons met uw bijdrage op rekening NL49 RABO 0383 7742 41.

buzau_dec.15                                     buzau2_dec.15

In december 2015 brachten wij enkele schoolmeubelen naar de stad Buzău in Roemenië.

Stichting Kinderen in Nood (fiscaal nummer 0079.61.121) is door de Belastingdienst erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling. Uw gift kunt u dus als aftrekpost in uw belastingaangifte opvoeren.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van Stichting Kinderen in Nood