Voorbereidingen 200ste transport (deel 4)

02 oktober 2018

Terwijl de voorbereidingen voor de 8ste november hier in Nederland verder gaan, is men in Hongarije ook druk met de voorbereidingen voor de ontvangst van dit feestelijke transport in Debrecen (tweede stad van Hongarije) op 10 november.

Van onze vertegenwoordiger vernamen we dat de Nederlandse ambassadeur, een parlementslid, de burgemeester en de directie van Church Aid aanwezig zullen zijn.

Ook ontvingen wij het programma voor deze dag. Behalve het uitladen van de vrachtwagen staat er een groots kinderfeest voor veel kansarme kinderen én een maaltijd met de bewoners van een ouderenzorgcentrum op het programma. De kinderen komen naar een conferentiecentrum in de stad en zullen zich deze dag kunnen vermaken met trampolinespringen, schminken, clowns, springkastelen e.d. Ook is er die dag natuurlijk veel muziek. Voor de ouderen in het zorgcentrum staat er een goulashmaaltijd op het programma.

Zo wordt dit transport dus ook dáár gemaakt tot een onvergetelijke gebeurtenis voor velen! Dank aan allen, die zich in woord en gebaar, financieel of op welke wijze ook, hiervoor inzetten.