Voorbereidingen 200ste transport (deel 3)

25 september 2018

Afgelopen week zijn de uitnodigingen gestuurd naar diverse vrienden en bekenden van de stichting. Wij stellen het op prijs als zij - met ons - het 200ste transport op 8 november rond 13.00 uur uitzwaaien. Alle dozen, zakken etc. voor Hongarije zijn dan in de immense truck geladen en gaan op transport.

Met dit transport is werkelijk een mijlpaal bereikt: 199 van dit soort ‘vrachten’ met allerhande hulpgoederen zijn in het 28-jarig bestaan van de stichting verwezenlijkt. En dit alles kon door de inzet van onze vrijwilligers.

We hopen dat iedereen die deze uitnodiging op de mat vond, gehoor geeft aan onze oproep. En niet alleen zij die de uitnodiging kregen zijn van harte welkom; ook onze buren, onze plaatsgenoten, iedereen die weleens hulpgoederen brengt, de bezoekers van onze website en andere belangstellenden kunnen op 8 november tussen 12.00 uur en 13.30 uur de truck van Tjeerd van Rijn (met inhoud) op De Peppels  47 in Bussum komen bewonderen. Onze burgemeester Han ter Heegde komt in ieder geval en hij zal op zijn eigen wijze zijn steentje aan dit transport bijdragen.

Al onze gasten vragen wij om achter het motto van dit 200ste transport te gaan staan door zijn/haar handtekening te plaatsen op een groot lint. Want voor ons geldt:

                          “Geen kind hoeft in armoede te leven”