Bedankbrief uit Roemenië

15 mei 2018

Onze vertegenwoordiger in Roemenië Corina Cazacu schreef ons een uitgebreide mail naar aanleiding van ons bezoek bij haar aanstelling. Een stukje uit deze mail:

“Vandaag spraken we met de leiding van de scholen van Glodeanu Sărat - twee gymnasiumscholen en vier kleuterscholen - over het feest dat we gaan organiseren van de donatie van jullie stichting. 

We hebben afgesproken om het feest op 14 juni a.s. te laten plaatsvinden. Ongeveer 700 kinderen worden voor deze dag uitgenodigd.. Toen de kinderen over het feest werden geïnformeerd, kwam er een enorm gejuich! Ze willen jullie nu alvast bedanken voor het komende feest, maar ook voor het meubilair, dat de scholen in maart mochten ontvangen. Zij zijn heel blij met en dankbaar voor alle steun, die afgelopen jaren aan de gemeenschap Glodeanu Sărat is geboden. Hun bedankjes op papier stuur ik jullie toe.

We zullen op 14 juni een film en foto’s maken van de feestelijke momenten en hierop zullen jullie zien wat een vreugde jullie ons toebrengen”.