Woord van dank van Gusztáv Fodor

22 juli 2017

Lieve mensen,

Elke vrachtwagen is een wonder, en bevat duizenden wondertjes. Het is telkens weer een verrassing wat er in de wagen zit. Het klinkt gek, maar wij zijn net kinderen vlak voor Kerstmis, wanneer we wachten op de grote, 12 meter lange truck met voor 100 kubieke meters aan Kerstgeschenken van de stichting Kinderen in Nood.

Maar deze vrachtwagen komt niet alleen voor ons, wij dragen zorg voor het delen en distribueren van de geschenken. Alle humanitaire hulp zijn wonderen, liefde is een wonder. Liefde kan levens in Hongarije en de Oekraïne veranderen. Liefde kan ook levens in Nederland veranderen, want wanneer iemand meehelpt door het inleveren van goederen en/of kleding, het storten van geld etc., zorgt het delen van liefde voor het veranderen van levens. Donateurs worden spiritueel rijker, en donateurs zorgen ervoor dat arme mensen wat rijker worden.

Ook deze truck was weer een wonder, vol met fijne bruikbare goederen. De medewerkers van Church Aid waren tijdens het uitladen zó blij, zij zagen alle blije gezichtjes al voor zich als de spullen straks naar hun bestemming gaan. De kwaliteit van de spullen is beter dan best, want jullie zorgen altijd voor perfect materiaal. De eerste bestelbus is onderweg naar de Oekraïne. We brengen 4 rolstoelen, 1 koelkast, 8 dozen speelgoed, 10 dozen kleding, 1 tv, 2 naaimachines en nog andere spullen naar een bejaardenhuis in Beregszász. Het enige bejaardenhuis in de regio Transkarpathen in de Oekraïne.

Dank voor de wonderen, dank voor jullie liefde!

God bless you,
Dominee Gusztáv Fodor