Mooi bericht over prachtige vracht! (Update: foto's)

12 juli 2017

Ingekomen mail van Alexandru Vladescu:

Beste Eric,
Vandaag, dinsdag 11 juli, arriveerde het transport uit Nederland rond 11 uur. Onmiddelijk begonnen de door de burgemeester hiertoe aangewezen vrijwilligers de truck uit te laden, en de chauffeur was zo aardig om mee te helpen. Al het meubilair zat netjes verpakt, en was in categorieën ingedeeld.

Na het uitladen van de vrachtwagen werden de goederen verdeeld ter verdere distributie.
Matrassen en beddengoed: Buzău Oncology Hospital, CITO Râmnicu Sărat, the old house of Costesti.
Schoolmeubilair: Costesti School
Schoolmeubilair: Maracineni School. In Maracineni zijn de schoolgebouwen inmiddels opgeknapt, maar de meubeltjes waren nog erg oud.
Ik heb zelf de benodigde papieren in orde gemaakt voor de distributie. Alles ging snel en geordend en iedereen was dankbaar. De burgemeester van Costesti kan nog meer schoolmeubilair gebruiken en vraagt jullie dat bij een volgend transport mee te brengen, uiteraard indien mogelijk.

Het hoofd van de commune Maracineni zal jullie graag zelf bedanken en met veel plezier verwelkomen in de herfst. Vandaag was hij jarig en hij vertelde dat jullie hem zijn grootste cadeau hebben gegeven: prachtig en duurzaam schoolmeubilair voor de leerlingen in zijn stad. Hij wil in de herfst graag jullie eigen verjaardag met jullie vieren.

Natuurlijk gaat onze grote dank ook uit naar alle mensen die bij dit transport betrokken zijn geweest, en wij wensen iedereen een fijne zomer.
Het was fijn te horen dat de trailer met extra bedden morgen zal arriveren. Duizendmaal dank, en we zien jullie in de herfst!

Vriendelijke groet,
Laura and Alexandru Vladescu