Ingekomen e-mail van Alexandru Vladescu

24 september 2016

Op 11 september ontvingen wij een mail van Alexandru Vladescu m.b.t. het transport van 1 september jl. 

"Beste Eric, en beste leden en vrijwilligers van de SKIN,

Sinds maandag 12 september zijn de leerlingen en hun ouders van 3 scholen heel blij met hun nieuwe schoolmeubels. Dit zijn de Pedagogical Highschool, Saint Apostol Andrew school in Buzău, de Berca School en twee kleuterscholen in Berca. Zodra de school begint zullen we foto's sturen. De heren professoren vroegen mij jullie allen hartelijk te bedanken voor alle hulp!

De overige goederen (niet specifiek voor onderwijsdoeleinden) van het transport hebben we verder verdeeld onder de volgende instellingen: CITO in Râmnicu Sărat, Oncologieziekenhuis in Buzău, Pedagogische school en hun kantine, en de Berca school. 

In Buzău ging de ontvangst van het transport als volgt:
Alin had het transportbedrijf gebeld en zij vertelden dat de truck heel vroeg in de volgende ochtend verwacht kon worden. We zijn maandagavond al afgereisd en hebben de conciërge gevraagd in elk geval genoeg ruimte te reserveren zodat de truck het erf op kon.
Laura, Alexandru, de directeur van de school en een aantal vrijwilligers van de Pedagogische school, de CITO directeur en enkele personeelsleden hebben vanaf 6 uur 's morgens tot 11 uur 's morgens het transport op staan wachten. Het was bewolkt en we hoopten maar dat het niet zou gaan regenen. Om 11 uur konden we met zijn allen de truck uitladen. De chauffeur hielp ook mee. De meubeltjes konden we in de tuin kwijt, en alle dozen in de gymzaal. Toen de truck weer vertrokken was, hebben we de meubeltjes wat meer gesorteerd. Om 7 uur 's avonds hadden we alles netjes verdeeld, en de volgende ochtend om 7 uur kwamen de auto's om de goederen in te laden en naar hun bestemming te rijden.

Graag zouden wij jullie vragen of het mogelijk is dat het transportbedrijf de volgende keer een meer nauwkeurige aankomsttijd kan doorgeven, en of er mogelijke problemen te verwachten zijn. Zo hoeft het uitladen en verdelen minder tijd te kosten, en hoeft de middelbare school minder lang zijn bezigheden te onderbreken.

Nogmaals hartelijk dank aan jullie allen, bestuursleden, vrijwilligers en donateurs!

Hartelijke groet van Laura en Alexandru Vladescu"