Vracht aangekomen in Hongarije

15 juli 2015

Op 11 juli is er een truck met aan Kinderen In Nood gedoneerde spullen aangekomen in Hongarije. Er zijn genoeg spullen gedoneerd om honderden arme mensen mee te kunnen helpen. De spullen zijn verdeeld onder verschillende tehuizen. Zo zijn onder andere drie verpleegbedden aan het sociaal centrum van Tiszaszentimre geschonken, die vanaf september in een bejaardentehuis zullen worden gebruikt. Ook heeft het sociaal centrum verschillende dozen met kinderkleding en speelgoed gekregen, die zullen worden verdeeld onder arme kinderen en families. Verder heeft een tehuis voor daklozen in het aangrenzende dorp Tiszaszőlős onder andere meubels, kleding, bedden, fietsen en speelgoed gekregen.

Wij willen graag iedereen bedanken die hieraan heeft bijgedragen in de vorm van donaties of vrijwilligerswerk. Samen met jullie hebben wij weer veel arme mensen kunnen helpen.
Heb je nog niet gedoneerd, maar wil jij ook graag een bijdrage leveren? Je kan iedere donderdagmiddag en vrijdagmiddag goederen inbrengen tussen 14.00 en 16.00 uur op het adres De Peppels 47 in Bussum. Alvast bedankt!