Transport naar Hongarije

23 april 2015

Op donderdag 23 april 2015 hebben we een vracht geladen voor onze contactpersoon Gusztáv Fodor in de Hongaarse plaats Tiszaderzs.

De lading bestond onder andere uit 30 dozen dekbedden, 23 dozen dekens, 51 kussens, lakens, 21 dozen kinderkleding, 36 dozen schoenen, 56 dozen ziekenhuisspullen, 119 dozen ziekenhuiskleding, 105 dozen rubber handschoenen, 10 rollators, 7 rolstoelen, 8 fietsen, 115 dozen speelgoed, 5 dozen puzzels, 20 tuinstoelen, 4 naaimachines en 9 dozen pruiken en borstprotheses. De ruimte werd opgevuld met 112 zakken kleding.

Gusztáv Fodor berichtte ons over het uitladen.
De vrachtwagen arriveerde op 7 mei om 11.00 uur. We begonnen direct met 25 vrijwilligers uit Tiszaderzs en Tiszaszentimre aan het uitladen. Tijdens het uitladen merkte ik dat de kwaliteit perfect is, het is werkelijk een goede vracht!

We hebben vandaag meteen al goederen verdeeld. We vroegen de mensen van het tehuis voor gehandicapten in Banhalma om met een bestelbusje te komen om goederen te laden die ze voor dit huis nodig hebben. Het tehuis in Banhalma ontving uit de vracht enkele dozen met speelgoed, rubber handschoenen, ziekenhuisspullen, ziekenhuiskleding, kleding, tuinstoelen, douchestoelen, rollators, gordijnen, breigaren et cetera. De directrice zei, dat ze heel blij zijn met de hulp van Stichting Kinderen in Nood. Ze zijn bijzonder dankbaar voor de 40 nieuwe tuinstoelen die ze eind vorig jaar van de stichting kregen.
We brachten twee bestelbusjes vol goederen naar het Sociaal Centrum in Tiszaszentimre en naar de kerk. We verdeelden rubber handschoenen, enkele dozen met speelgoed, rollators, een toiletpot, douchestoelen, lakens, breigaren, kussens en gordijnen. Bedankt ook voor de mooie Tom-Du kleding.
Er zit bij de vracht zoveel fantastisch speelgoed, dat wij nu, begin mei, al genoeg kerstcadeautjes hebben voor de kinderen van drie tot vier dorpen.

Hartelijk bedankt voor de droom printer! Deze komt ongelooflijk goed van pas bij ons werk!
Wat kan ik nog meer zeggen? Een woord: heel hartelijk bedankt! Bedankt mensen van Stichting Kinderen in Nood!