De vracht is uitgeladen en verdeeld

29 maart 2015

De vrachtwagen arriveerde op dinsdag 24 maart in Buzău in Roemenië. Onze vertegenwoordiger Alexandru Vladescu stuurde een verslag met foto's van het uitladen en het verdelen van de vracht.

Heel hartelijk bedankt voor de vracht die jullie stuurden. Veel mensen zijn jullie dankbaar voor deze hulp en zij respecteren jullie voor de moeite die jullie voor ons doen.
Wij begonnen om 07.00 uur met uitladen met hulp van vrijwilligers. Uit de vracht gingen goederen naar tehuizen voor gehandicapten Centrum Nummer 7 en CITO in Râmnicu Sărat, het ziekenhuis in Ojasca, het Nifon ziekenhuis, naar het tehuis voor meervoudig gehandicapten in Stâlpu, Pogoanele, de burgemeester van Manzalesti, naar het dorp Breaza en het dorp Merei, naar een school in Sageata en naar de Pedagogische academie.

Alle ontvangers zijn bijzonder blij en heel dankbaar voor de goederen die zij ontvingen. Fietsen, pakketten groentezaden, snoep en kinderbedden. De bedden en matrassen gingen naar CITO en naar het ziekenhuis in Ojasca. Enkele vrijwilligers van de Pedagogische academie kregen een fiets, zij zijn blij dat zij om naar het werk te komen geen kosten voor vervoer meer hoeven te betalen.

Ik was van veel mensen onder de indruk, maar het meester van een man zonder benen die een rolstoel kreeg. Hij huilde van blijdschap, want nu kan hij zich met de rolstoel verplaatsen van een plaats naar een andere.
Het gezin met vijf kinderen dat via een sponsor een wateraansluiting kreeg en een wasmachine, ontving ook enkele goederen uit de vracht. Het gezin kreeg kleding en snoep. Ze waren bijzonder blij met het kinderbed, want tot nu toe sliepen ze allemaal in een bed.

Wij verdeelden de pakketten groentezaden over de instellingen die goederen kwamen ophalen. We gaven een hele doos aan CITO, het tehuis voor gehandicapten in Ramnicu Sarat. Ook de vrijwilligers die hielpen uitladen kregen een pakket groentezaden.
In de vrachtwagen zaten ook dozen voor de P.A.V.E.L. organisatie in Boekarest: 5 dozen borstprotheses, 16 met spullen voor kinderen, dozen met petten en pruiken. P.A.V.E.L. is een organisatie voor ouders van kinderen met kanker. Olga van P.A.V.E.L. kwam met haar man en haalde de dozen op.
Jullie hebben heel veel mensen gelukkig gemaakt. Wij wensen jullie en alle vrijwilligers het allerbeste.

Laura en Alexandru Vladescu