Links

De website puik

Wanneer je heel ziek bent, maakt het verlies van je haar dan nog wat uit? Ja, heel veel zeggen de vrijwilligers van Pu!k Website


Stichting Kinderen in Nood werkt bij het verdelen van hulpgoederen onder andere samen met Gusztáv Fodor in Hongarije. Hij werkt voor de - mede door hem opgezette - hulporganisatie Hungarian Reformed Church Aid. Daarnaast werkt hij als pastor in twee kleine kerken (in Tiszaszentimre en in Tiszadersz). In die kerkgemeenschap is een huis voor ouderen en een sociaal zorgsysteem voor 500 arme mensen. Het bejaardenhuis biedt onderdak aan 50 ouderen in de plaats Tiszaszentimre. Het Sociaal Centrum is actief voor ouderen, gehandicapten, gezinnen en arme kinderen in Tiszaszentimre. Het gezinszorg programma biedt zorg voor arme gezinnen, met kleding, schoenen, voeding, sociale adviezen in de dorpen Újszentgyörgy, Tiszaszentimre, Tiszaszőlős. Het kinderzorg programma helpt arme kinderen die risico lopen (alcoholische ouders et cetera). Bij het sociaal voedsel programma worden 180 maaltijden per dag bereid voor arme mensen.
De organisatie Hungarian Reformed Church Aid en de organisatie AID4LIFE helpen mensen die dit nodig hebben in Hongarije, Oekraïe, Roemenië, Kosovo en Afghanistan.
Logo Aid 4 Life