Inbrengen goederen

UPDATE 25 JUNI 2020: WE ZIJN WEER OPEN!

 

U kunt iedere donderdagmiddag en vrijdagmiddag goederen inbrengen tussen 13.30 en 16.00 uur op het adres De Peppels 47 in Bussum.

Voor vragen over goederen waarvan u niet zeker weet of ze bruikbaar zijn, kunt u contact opnemen met: telefoon
06 - 42 91 72 92 of telefoon 06 - 42 91 58 09.


Welke goederen zamelt de stichting in?
Mits heel en schoon is er behoefte aan:
Kleding (voor kinderen en volwassenen), nachtkleding, sportkleding, riemen, schoenen, laarzen, sjaals, mutsen, petten, pruiken, borstprotheses, incontinentiemateriaal, naaimachines en naaispullen, breigaren, lappen, handwerk- en hobbymateriaal;
Eenpersoons bedden, eenpersoons matrassen, lakens, slopen, dekens, dekbedden en dekbedhoezen, kinderbedjes, kinderstoelen, babybadjes, badhanddoeken, ziekenhuisbedden, nachtkastjes, schoolmeubelen;
Fietsen, buggy's, kinderwagens en wandelwagens, loopkrukken, wandelstokken, rolstoelen, rollators, scootmobielen, EHBO-artikelen, zuigflessen, flessenwarmers, paraplu's, theedoeken.
Computers (compleet, minimaal Windows 7 of Vista, zonder wachtwoord!).
Alleen educatief speelgoed dat geen batterijen of elektriciteit gebruikt.


Voor het ophalen van goederen vragen wij een bijdrage in de vervoerkosten. Binnen Het Gooi 5 euro, daarbuiten in overleg. 


Pruiken en borstprotheses

pruikvrouw

Er is in Oost-Europa grote behoefte aan pruiken en borstprotheses. Deze zijn zeer duur, zodat de meeste mensen ze niet kunnen betalen. De stichting verzamelt pruiken en borstprotheses en verstuurt ze naar Roemenië.
Wilt u ons helpen en mensen in Roemenië gelukkig maken? Lever dan gebruikte pruiken en borstprotheses bij ons in.
Of stuur ze naar:
Stichting Kinderen in Nood
Stationsweg 42
1404 AP BUSSUM
Wij ontvangen wekelijks enkele pruiken. Hiervoor zijn wij de gevers bijzonder dankbaar. Het is echter niet mogelijk om iedere gever persoonlijk te bedanken en wij hopen dat u hier begrip voor heeft.